Tuesday, December 27, 2011

Radit dan Jani.

Assalamualaikum.

nampak atas tu? tajuk. ok Radit dan Jani. tu bukan nama kedai 24 hours, bukan jugak nama baju bundle tapi title movie. macam gampang je title dy. tapi, dy punya isi cerita, umphh. ni movie dari seberang. alkisahnya, aku tgk iklan astro, preview memang best sebab dy berkisar tentang cinta zaman remaja yang bukan pasal bunga dan coklat tapi pasal surviving the marriage. jaket, spek mata, sneakers, rokok, dadah, arak. memang tentang remaja sekarang. bukan aku nak sokong life macam ni okay? tapi cerita ni tak typo macam love is cinta, ada apa dengan cinta suma tuh.

aku xnak cerita panjang, kesian plak kalo yang belom tgk kan, xsurprise. crita ni, brutally romantic. eheh. paling best, ayat yang aku xlupa is 'aku yakin satu hari nanti kita akan bahagia'. dlm crita ni takda guna honey,baby segala. p, i love you bodoh. i miss you bodoh. ckp byk pun tak guna kan. tlglah tengok ^^




aku suka kalo vino G bastian ni berlakon sebab real. he is the Indonesian Highest Paid Actor. movie dy yg aku suka tgk ialah realita cinta dan rock and roll. ni pasal friends. aku tgk masa aku masih guna uniform putih biru. esok, aku nak tgk lagi Punk in Love ^^ hehe

p/s : aku teringatkan seseorang. hehe. 

2 comments: