Wednesday, December 7, 2011

its Wednesday..olalala

Assalamualaikum :)

Wordless Wednesday? esok je la. tgh rajin nak hapdet ni. bila aku baca older entry aku. aku gelak. wadepak. aku ke tuh yang buat ayat syahdu gitu? ya Rabbi, nampak sangat aku nih desperate padahal dy xtgk pun aku. ya Rabb..aku leka sekali lagi. ampunilah hambuMu ini ya Rabb. apakata, kita abaikan older post. memalukan aku. p, aku xnak hide. pengajaran sket. heheh. 

ari nih, aku ingat nak duk umah je cam budak baek. org dulu kala kata, pompuan duk umah je, tggu org datang minang. xsesuai jalan2 buang lemak. p, sejak beberapa dekad memerap, aku rasa bosan. super bosan ari ni. aku g relod rm20 dan subscribe weekly bodben. weeee. aku on9. terbang duit gara2 bosan ni. pas tu kannn, itew nampak ada besfwen itew post2. *camshial ayat aku* aku terus ajak dy jalan2 buang lemak d pantai. dy on ja. so, aku amek Mr Olympus aku. cian camera aku, dah lama xamek gbr. aku test2, idup lg nih. aku plan nak amek gbr d pantai. saja nk retis. haha. sila muntah. thank you :D

ni la hasilnya. hebat kan? cis. 



aku ngan bestie aku. loploplop. 

aku ngan bestie aku, (leen) terus pecut balek bila bf dy suh balek. adoyaii, jeles aku. xpe2. benda baik dtg lambat kan? xyah nk rush kan. heading back tu, leen belok masuk kpg jerijeh. aku mengelabah la sket sbb tu kpg ex aku. i dont wish to meet him. leen ngidam nak makan sate. aku g teman je la. pas tu, ada la dialog antara aku ngn makcik sate tu. 

makcik sate : ayu, bila sampai?
aku cantek : dah dua mggu dah cuti.
makcik sate : lama dah.. dah kawen?
aku cantek : belommm lah.
makcik sate : bila nak kawen ?
aku cantek : xkawen kut. 
makcik sate : aikk, napa? xde calon?
aku cantek : (amboihh, mulut auntie ni) a'ahh. xde calon.
makcik sate : ehh, xmungkin xde.org cantek. body cantek. 
aku cantek : (helooo makcik.. ingat org cntek bagai?) haha. blom seru. 
makcik sate : ehhh,  xxxx ada kat kpg skrg ni. 
aku cantek : oya? biarlah. 
makcik sate : xteringat ke kenangan lama?
aku cantek : dah lepas, biarkan berlalu. 
makcik sate : owww.. xnak kirim salam?
aku cantek : kirim doa ja. :)

huhu. aku sentap bila ada yang sebut pasal ex aku. memang la kami kapel lama, satu kpg tahu. p, xyah la ungkit2. boleh kn? aku dan dia dah putus. dah 2 tahun lamanya. apa yang tinggal antara kenangan ja. pelislahh. huhu. 

aku memang SINGLE p aku bukan MINGLE. aku cuma nak hidup cm ni. happy. walaupun rasa #foreveralone cam si naim khalid gedik-gedik cakap tuh datang sometime, aku nak terus senyum. tak susah kan? i just want to live my life. aiyahhh. aku merepek sambil makan kerepek. 

dengan mood yang kurang baek, aku balek rumah. pas tu, leen roger balek ajak makan d kedai. aku on je. kat kedai, mood aku datang balek. sebab bleh men big two ngn org. weeeee. lamanya xmain daun. best3. taw x big two apa? taktaw, sila google. :D

dah, aku rasa, penulisan kali ni, xde isi penting. aku tengah mual, nk muntah. pening. 

sekian sahaja. aku nak cari gbr yng tiptop utk wordless wednesday aku uhh. 

bye awak yang kawai dan hansamu. 

assalamualaikum :)

47 comments:

  1. oit. ehem2. haha. *perasan lak. wakaka.
    #foreveralone

    ReplyDelete
  2. cetttt..kalo sal tuh, laju je dy yer. hahaha

    ReplyDelete
  3. buat ar header utk sy..okeh okeh okeh?

    ReplyDelete
  4. hahahah. :P oke je. dh sy wat nnti gna jela klo lawa. klo uduh jgn kutuk

    ReplyDelete
  5. ngegehhh..ow, pasal tu la xreply msg kn..xde kdt

    ReplyDelete
  6. ceh. bkn credit fon la. ishh. credit len la. =.=

    ReplyDelete
  7. then? ape la? dh tu, asal xreply msg?

    ReplyDelete
  8. kreadit tuk wat header la. isk. tu pn xfhm wahaha.

    msg yg aritu k? xda kredit. hehe. kna sedut gan tenet fon. sot btol la.

    ReplyDelete
  9. kredit header ea? sbb sy noob n pes time tgk yg lawa cm uh, sy bagi 5 setengah bintang..ada setengah agi. heheheh..cian ea, xde kdt. sy ingat awk sombong dah

    ReplyDelete
  10. ngek. kurang2 post la besar2 nama sy lam post bru awk. wakaka.

    heh! tolong la topup kan. sy xda duit dh ni.

    ReplyDelete
  11. owwwww..nak kena kredit tu uhh..asal la otak sy bengap ngat..t la sy wat ea. .

    xde duit dah? tu la..asek gayut je

    ReplyDelete
  12. haha. xda la. guraw je.


    gayut? haha. gayut pokok k? xda org pon nk gayut. kna sedut kredit gan tenet la. iskk

    ReplyDelete
  13. naim, kalo tgk kn, cian kn kita. tggu ex. :(

    ReplyDelete
  14. tgh tekan2 keyboard. nk buat draft blog. heehe..luahan jiwa jiwang karat. hahaha

    ReplyDelete
  15. xpe, xnak publish.haha.asal xtido?mesti layan lagu belog sy kan? hhe

    ReplyDelete
  16. heh. xda masa nk layan. sy ttp sound taw x? bsing. :P

    ReplyDelete
  17. tggu azan jap. haha. eh, tgk kucing pnjuru atas kanan blog sy. cute x? haha

    ReplyDelete
  18. shoutmix~!! sy je tnye2, apa la moif dy buat uhh

    ReplyDelete
  19. cehhhh..asal terlebeh rajin blogging skg?

    ReplyDelete
  20. haah. nnti tggu la klo dh malas. satu habuk pn xda. hahaha

    ReplyDelete
  21. sadiss..saya plak yg malas skg ni. huhu. kalo musim exam, mencurah2 je nafsu nk blogging.

    ReplyDelete
  22. tu yg aneh tuu..skg ni, byk masa free, asek nk mjiwang. xguna sungguh.

    ReplyDelete
  23. hahaha..oke budak gedik :)nanyte.eh,moarning :D

    ReplyDelete