Thursday, December 8, 2011

Contest 'My Bestfriend Forever' by Cik Ayu.

Assalamualaikum..


hye awak-awak yang keyut dan kacak selalu. how's ur day ? dah makan ? dah minum ? dah mandi ? dah solat ? weeeeeeee.. walau apa pun yang u'ols buat, cheer yah !


aku agak bosan di rumah. so, aku mengrajinkan diri belogwalking. aku baca jew entry orang sambil memfollow. hehe. and, aku stop di belog akak comeyh-comeyh ni. nama kami serupa, AYU tapi kita beza taw. dy comey, aku cantek. muahahahahahaha. dy ade wat contest. contest bestfriend gitew. xcukup tanah aku lompat-lompat cam kijang albino, aku nak ekot contest ni~!! weee. syarat contest? alaaaa, aku xnak la cite panjang, pa kata u'ols click banner di bawah, tak pun click sini untuk baca syarat contest and follow terus ye :) 



and, aku xyah nak selongkar sangat koleksi gambar aku kan, sebab gambar aku ngan tikus peliharaan aku nih banyak melambak. di dekstop ada dia, dia drive C ada dia. even di trash can pun ada dia. :) dalam banyak2 gbr kami, aku suka gambar kami baju purple. tu kat Sunway Pyramid. sepatutnya study leave, p kami terbang g KL. haha. dari Sarawak with love. balik Sarawak, kelam kabut bukak buku. ni bukan satu baju kami yang sebijik, banyak lagi barang kami yang sama and people used to call us TWIN. p, xley la kami ni jadi siblings, payah. aku panggil dia tikus sebab dia sebijik cam tikus. masuk bilik orang, terus makan. dasar ketikusan~! 


haha. ok, serious k. nama dia : NUR AMIRA IZZATIE BT SOBRI. dia single lagi tu. boleh la usha, p tulis borang dulu ok? 



sekian sahaja dari aku yang cantek lagi hot. pergh~!

oyaaa..lupa. tagged :

opkoz c tikus. amira. 
dan 

assalamualaikum. 
harap menang. ameen. 

2 comments:

  1. jalan2 cni .. eh ..ayu dudok kat srwk?? cik ayu belajar kat sarawak :P

    ReplyDelete
  2. tuan punye contest~!! sory xhmpar red carpet. yee, study kat Sarawak and memang original sarawak ^^

    ReplyDelete