Monday, December 26, 2011

after a month.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ
Assalamualaikum.

skrg aku cm malas nk hapdet belog. bukan malas nulis, tapi xde idea. dah byk kali wat draft, siap dah 1 entry p baca balek cam hampeh. pedap baca. haha. simpan draft je la. kalo aku baca pun ble pedap, apa lagi org yg baca kan? nnti ada trus koma sebab kebosanan. wuwu. xnak xnak xnak. aku kalo on9 kompom bukak belog, bukan nak perah otak nulis mencarut, p nak dengar lagu. haha. jatuh cinta ngn lagu nih. dulu ada yg suggest lagu nih ngn aku, p aku make donno jak sebab melodi lagu nih tangkap leleh woo. ari tu, aku hang out ngn ex-classmates aku, dorg pasang lagu nih. sumpah, budak rock suar rabak tu paling semangat nyanyi. hafal oww.. aku sorang je la nganga (sumpah nyesal xdgr dulu.) aku jadi jakun. so, aku balek rumah, trus bukak lagu nih, carik lirik, nahhh meng-sumbang-kan lagu la..haha. terimakasih Youtube dan Fullmusic.hewhewhew.

cis. ayat propa.

cuti aku tinggal seminggu je lagi. pejam celik pejam celik. xperasan. sedey nak tinggalkan kampung terchennta nih. uwawawawa. aku akan rindu fridge yang penuh ketam, katil yang bau masam aku, furballs aku, microphone yang salu jadi rebutan aku dan niece aku and my family yang aku chenta bangat. uwawawawawa. aku xnak balek. dulu, masa awal cuti, aku xsabar nak balek kuching lagi. skrg nih, padan muka. dan, tanpa aku sedari, peristiwa titik noktah itu sudah sebulan berlalu. aku sudah mampu tersenyum gembira tanpa ada perlu rasa nak fake sana, fake sini. thanks. Time do heals :)

sepanjang cuti nih, aku spent masa ngn pantai-pantai-pantai. kalo xmndi, aku men pasir. sebab tu kulit aku ada sket hawai skg nih. wuwu.

how can i say no to beach? huhu

ciptaan Yang Esa yang sangat indah ^^

furballs. wee. aku bakal rindu dengan furballs aku. yang namanya Cola, aku dah reserved. he is GREY! its rare to find kan? i am lucky to have him n my sister too. hahaha.

tidur atas tangan aku setelah penat beruwekk uwekk. haha. 

cola on my pillow :)
aku bersyukur dengan life aku sekarang. aku gembira dalam sederhana. aku dah berhenti fikirkan dia walaupun xseratus peratus. dan, aku dah xstalk FB dia lagi dan aku cukup kuat masa nak tekan delete all photos kami. :) kejayaan bagi aku. dan, saya bahagia dia bahagia. congrats mr.F.

ok. stop. aku nak sambung movie aku. aku terbangun sebab lapar. once aku bangun, aku xbole tido. so, aku masak instant macaroni. heheheh. jum movie. nanyte you. 


p/s : saya percaya pada jodoh. andai kau memang benar jawapan pada istikharah aku, peluang itu insyaAllah milik kamu tapi belajarlah untuk fahami aku. ^^

budak ini lagi hawaii sebab dy ari2 main. sigh -____-"


assalamualaikum.




0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment