Monday, December 19, 2011

apa aku nak buat ngn boipren aku.

Assalamualaikum :D

mcm dah lama aku xmengarut kan? ekceli aku xda idea nak tulis apa. nak crita pasal apa aku buat hari2? asyik2 FB, tgk Astro@611, movie-marathon, kalo kua outing, kompom ngan kawan dari zaman kecik tym hingus masih leleh, Azleen gendut dut dut. destinati kami? asyik2 pantai, asyik2 wharf, tu je la. nak kuar ngn boifren? hands up. kamek masih single kohh. Ni la hidop tnpa boipren. bangun tido, mandi, makan, tgk tb, smayang, men miten pan umah, masak, ketuk pala anak buah, buat sampah lam umah, men kucing lambung tinggi sampai pucuk atap. nk tido malam, layan youtube (ehh, sejak bila? haha), salu buat post goodnite kat FB sbb nak buat keja len such as tgk movie, berangan, tgk tb. waktu tido yg sebenar? jam 3,4,5 am. hehe. insomnia? xlah jugak. sengaja tido lambat. dah besa. pesal? org single xley tido lambat ka? org kapel tido lmbat sebab calling2 boipren girlpren. aku nk kol sape? kdt xgerak pun. relod pun skali skala, tuh pun sbb nk hapdet broadband. tunggu la kalo aku da boipren nnti, aku kol dy ari2, sblm tido, bgn tido. suma la. heheh. i can't wait nak ada boipren baru. hehe. :)

so, aku dah puas berangan lam beberapa ari ni. apa aku nak buat kalo aku dah jatuh cnta lagi nnti. satu hari nnti. mungkin esok, lusa, mungkin juga bulan depan, tahun depan, tahun depan depan. spa taw kan? ameen. nak kawen nak kawen! aku xley la nk tgkap muat kapel2 nih. kalo aku accept je skati org, declare je, p aku xsayang, payah jugak. kalo boleh, biarlah my next boipren tu trus jd suami aku smpai aku di akhirat nnti. aku dah penat bina cinta nih. payah. rosak jiwa raga. punah harapan. hancur angan. pelamin musnah. ok. emo.

credited to org kampung aku, Syukree sbb aku dapat idea nak buat nih dari belog dy. sumpah, belog dy sangat enak untuk dibaca. bahasa dy tiptop. aku salute. penulisan dy mcm umppphhh! cukup segalanya. nak link? bak 2 kupang, baru bley. blah laaa. ni link dy. klik sini. siniiii.  follow taw. hehe. so, ni yang aku nak buat  kalo aku ditakdirkan jatuh cinta lagi.

1. aku akan ucap dengan dia 'kmk syg ktk' everytime he wokes up from his sleep and 'kmk cinta ktk' everytime dia nak g tido. why differ? tataw. yang pasti, aku akan buat bnda ni hari2. kalo bleh, aku nak kol dy ckp cm tuh, p kalo incase ada apa2 yang menghalang aku kol such as dy bgn tido trus straight g kelas, xkan aku nak kol ckp 'kmk syg ktk'. xcun la bro. aku msg je la. cukup lah. but, i promise him, i will always say those to him. insyaAllah.


2. kalo aku outstation (fulamakkkk, keja apa yg ada outstation), dan tmpat tu xde coverage, aku akan sediakan cukup2 satu balang kertas comel2 yang digulung2. dalam kertas tuh, aku tulis la apa pesanan contohnya 'hye sayang, how are you? please eat well today.' xpun lagi jiwang ' hye baby, listen to the wind, they are bringing my words to u. i miss you'. ececececeyyy. hahaha. atleast, masa aku xde, kertas kecik2 tu ley temankan dy kan?

3. aku akan buat satu lagu untuk dy. setakat nih, aku belom pernah lagi bagi lagu kat org. aku nak cipta lagu utk dy, nak nyanyi sndiri lagu tu utk dy. so, dy akan ingat aku smpai bila2. ehh, ye ke? hahaha

4. on our first anniversary, aku nak buat satu magazine. suma pasal dy dan aku. dalam magazine tu, hanya ada kami, gmbar kami, tulisan kami. aku nak buat surprise utk dy. eh, dah tulis dalam ni, masih dikira surprise ke? haha. dy xbaca apa yang aku tulis skg ni. err, hye my spouse. ILY lah.

5. selalu orang ada couple tee kan, kali ni, aku nak kami ada couple shoes. aku nak kami dua pakai kasut yang sama. same brand, kaler tu nak beza still ok, but kalo sama lagi best. shiokk ow. kalo nak outing, kami pakaila kasut yang sma. org nak cakap kami jiwang, who cares. aku suka. haha.

6. photoshoot. aku gila part amek gbr2 ni. so, aku nak kami dua ada sesi photoshoot sndiri, for both of us la. aku xkesah la nk byr pa (incase aku perlukan photographer) xpun, kami dua guna tripod stand, camwhore. haha. gbr kami yang paling comel dan keyut serta jawak, aku nak letak lam frame, lekat kat dinding sebelah kepala aku tido. so, kalo aku bangun tido, bnda pertama aku tgk ialah KAMI ^^

7. kalo kua dating, aku akan selalu berada di sebelah kiri dy. kanan dy utk protect. kiri dy, utk aku. aku nak pegang tgn dy smbil jalan2. :) aku akan sulking kalo dy xpegang. hahahha..iskk, malu eh cita sal tok..

so, aku rasa setakat ni je kot. yang selebihnya, biarlah kami dua sahaja yang tahu. xley la nk story suma kan? ehhh, dah jam 1. tgk hp jap. xde msg. tido? jom. goodnyte darling. n, goodnyte my future spouse. i am waiting for you to take my heart away. i am waiting.



assalamualaikum.

0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment