Sunday, August 7, 2011

Obsession.

Assalamualaikum <3
hye hye hye.. 
lama dah aku xupdate belog aku nih.
aku meme busy lately.
byk bnda aku nak buat.hehe
kali ni, aku nak buat satu entry pasal obsession aku.
certain things yg tarik perhatian aku.
aku mmg byk berabis utk suma ni.
aku malas nk ckp byk..
jum terjah weii..


brooch comel :)
aku tataw byk mana dh broch aku. ni brooch yang zahir dimata..blum lg yg tersembunyi disebalik gantungan tdung..hehehehe..aku mmg admire n suka gila baban dgn bnda ni..comel yg teramat..mostly hrga brooch comel ni dr hrga rm1.20-rm8.00. xlah mahal sgt.hehe
L'OREAL White Perfect :)
awwwwwww...ni kesayangan hamba..kerana bnda ni, muka aku terjaga sikit. xlah licin macam satin, p atleast xda irritation di muka aku lg.hehe..tq.. i loploplop tis byk2..


comel-comel sekalian.
ni la peneman aku kala sedih n happy. ni yg ada d asrama..kalau jengah dirumah, mo pengsan tgh byknya toys aku.smpai mamy pun ada bgtau, hntaran kawen nnti bg bear jak..hahaha..no mamy!!! dunwan :)


bags :)
benda alah ni kan..aku pantang nmpak beg yg cantek..mmg aku gatal tgn nk grab satu. ne yg ada di hostel.kalah org keja d opis ni..huhu..beg ni aku kumpul sejak 3 tahun yg lps. aku mmg suka beg..n, xbole buang kesukaan itu..


footwears.
wat do u say? haha..yep..i am crazy. darn crazy. im speechless lps tgk gbr ni.aku ni mkan kasut, bukan nasi.haha

6 comments:

  1. thinker : tis all mine..ni baru separuh..last sem dh hantar separuh balek rumah..tataw knpa byk sgt.huhu..-.-"

    obses!

    ReplyDelete
  2. Separuh? LOL! byk giler. boleh buka kedai kasut nti. Hehehe~

    ReplyDelete
  3. @thinker = sy agak mbazir kalau part kasut..huhu..mmg obses sgt..huhu.. thinker, wana ask u sumting..sure u know pasal Android 2.2 Froyo VIA WM8650 Flash kn? gajet ni ok x?

    ReplyDelete
  4. Android....? panjangnya nama. sy x hebat bab gadget. stakat ni, cuma satu jaa gadget yg paling saya berpuas hati: samsung galaxy s II. Serius lg hebat daripada iphone4.

    maaf lewat balas, saya online lambat. hal mengenai android tu, try search kat youtube. cari bab2 review or released. tgok byk2, try bandingkan dgn beberapa jns gadget. itu cara plg mudah.

    perspektif stiap org berlainan. kalau saya katakan tidak, mungkin jawapan kita tidak sama.

    selamat beli android. hehehe. :)

    ReplyDelete
  5. tataw nk tnya sapa sbnrnya..huhu..
    help.
    help.
    help.

    ReplyDelete