Monday, August 8, 2011

Android 2.2 Froyo VIA WM8650 Flash

help me with this.
i really want this.
i am thinking about to bought tis.
help me to make a decision.
help.
help.















sekarang, tablet PC ni offer rm390 fullset. 
sampai 18 august ni jew offer die ni.
help me. 
help me.
help me.


thinker..helpppp..

10 comments:

  1. try tgok ni.

    http://www.youtube.com/watch?v=yAZYSVr2Bhc

    http://www.youtube.com/watch?v=UoNXO97ZLmE

    Harap2 ini membantu.

    ReplyDelete
  2. bb lambat der..
    volume quota dh abes..huhu..
    xble buka youtube for now..hehe

    ReplyDelete
  3. tunggu bb itu laju lar. hehehe.

    try google search tntg android kat forum. pasti ada review. :)

    ReplyDelete
  4. dah thinker..smlm ada kwn anta satu review kat 1 forum..android ne xbest sgt kalo nk dbanding dgn ipad..sebab android slow..mmg la kn, ipad hrga pun kaw2..huhu

    rasanya xnak android ne..nk android yg bleh call.. rm680..hrp2 fulus menjengah mggu depan..nk sgt dh men lastik2 burung merah yg marah..hehe

    ReplyDelete
  5. owh, x pasti pula android slow. huhuhu. ipad? bkn nk burukkan ipad, tp mostly orang kata button mouse ipad sng rosak. lagipun nk kena btol2 pakar baru sng nk guna secara sepenuhnya ipad tu sbb x byk application boleh guna. abg sdara sy memerlukan 1 minggu untuk godek2 ipad. kita yg kurang ilmu, ntah bila. guna android yg boleh buat call tu je. smoga beli cpt2. nk pnjam nti! Hahahah! :D

    ReplyDelete
  6. thinker = ada kwn pakai ipad juga..mmg agak complicated jugak..huhu..xper ar..ipad tu blom lg level sy yg slow ne..hehe..android tu ckup dah..hehe..aite thinker..nnti pjm awak eh ^^,

    ReplyDelete
  7. pnjam? sy tidak berkemampuan lagi lar. hehehe. tidak bekerja untuk gadget sbb sy belajar lagi. :)

    ReplyDelete
  8. thinker = sy pun bljar lg ni.. kena pndai2 bjimat kalau nak beli gajet nih..hehe

    ReplyDelete
  9. Haha. bagus3. Berjimat cermat yo! nanti dah beli, boleh buat review tntg gadget ni. :D

    ReplyDelete
  10. haha..god willing.. harap2 tcapai niat nk beli ni..hehe

    ReplyDelete