Monday, July 4, 2011

♥-Day 9 : Your current relationship, if single discuss how single life is

aku single. baru dua hari menyingle. aku memang elakkan nk jawab soalan ni. sebab, aku xtaw nk describe mcm mana life aku skrg. tapi, sebab ini compulsory, aku kena jawab juga kan? walaupun xde sapa yg nk menyemak. life aku single dua hari nie memang suck. hp aku sunyi. xde sape nk msg, nk kol. kami break sebab dia kata aku ada buat salah dgn dia.. tu pun, aku perasan bila dia post d FB dia, sound kinda 'AKU DAH KEMBALI BUJANG. DAH NAMA TUHAN NAK TUNJUK.ALHAMDULILLAH.SELAMAT'. baru aku perasan, sumting is wrong. so i turned my chatbox on. aku chat dia. dia cakap jangan cari dia lagi. aku terus grab hp aku. dia msg. 'putus jak kita 2. aku dh tahu dah. jgn cari aku lg. salam.'.. aku memang bengang. aku tak taw part mana aku salah. ok. break. watever. aku bagitaw dia, jangan menyesal. aku xkn minta maaf sebab aku tak taw apa2. 

pagi tadi, kawan aku aka ex dia chat aku. chat2 punya chat, trus dia suruh aku tnya sebab dia betul2. aku mmg xnak. sbb, bukan salah aku. lagipun, aku mmg bengang dgn post yng dia buat.mcm aku ni criminal betul dah. tapi, aku kol la jugak. abeh nk puaskn hati aku. 

dia xboleh jawab soalan aku. dia tak taw apa salah aku. FYI! KO HENGAT AKU NI SAPA KO NAK SALAHKAN BALEK2. BLA LA. dia minta return balik. jujurnya, aku jera. aku masih kecewa. aku malu. sebab orang cakap aku jahat. part mana aku jahat tuhhh.. mai habaq sat.. heeeeeeeeeeeeee...

dia ada msg balik2.jawapan aku sama. biarlah semua bnda ni reda dulu, aku n dia sama2 cool, baru la pkr lagi. xkuasa aku mak! n, plg best, dia siap anta satu bubble talk. dia nyanyi 1 lagu..ayat terakhir dia, ucapkn kalimah yang aku tunggu. wat? WAY TO HELL! AKU XSALAH. aku bukan sembarangan ko nk marah2. 

so, life single ni. aku nak life aku normal balik. single pun happy apa. aku nk kosongkn jiwa aku balek. *kununnyerrrrrrrr* 


ok la.. soalan day 9 aku dah jawab. aku nk tido.esok kelas. 
wasalam~

0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment