Saturday, July 16, 2011

♥-Day 20 – The meaning behind your blog name.

mind talking, fingers dancing.

tis is my current blog name.
want to know wat behind the name?

mind talking 
it's not my mind can interact each other. the word 'talking' is to emphasize tat i had a new idea. idea! does tat ring a bell? yep.. every blogger must have their own idea to work on a new entry. so do me. i am a blogger (wanna be..XD). anything can be an idea. even a rotten apple! anything tat i see, i hear, i do, all can be the idea.. all tat 'anything' thing is wandering inside my head, called my mind. :)

fingers dancing
haha.. when a blogger have a new idea, they write. so do me. i write too. i write by hitting the keyboard buttons. hitting the buttons is a dance lesson for my fingers. i hit A, i hit C, i hit X.. my fingers is dancing! 
*skemanya penerangan aku ni..buhsannn!

"it's always the strongest who cry the hardest"
ni aku nak habaq mai. ni blog description aku. aku xubah dr dulu. aku ni kuat ngs. cengeng. life aku penuh dengan adegan airmata. tambah agi, aku ni berjiwa sensitif tak tentu musim.. bila aku tersentuh or terasa sikit, mulalah aku ngs. aku rasa lemah sgt bila aku ngs. sikit2 nk nangis. congek! dulu aku down bila ngs, skg TIDAK! sebab, its always the STRONGEST who cry the HARDEST! aku kuat. sbb tu aku ngs. aku tak pretend. aku jd diri aku sndri. lps aku ngs2, aku akan smngat balik. aku akan hadapi kehidupan aku dgn tabah, rela, sukahati, suka suki, choki-choki! haha..sbb tu, kalau aku rasa nk ngs, aku akan ngs. atleast, aku dh luahkan semuanya dgn airmata. org yg tahan2 airmata dia mmg akan mderita sbb bnda tu tsimpan dalam ati. so, nasehat aku. ngs jerr.. ngs xsemestinya lemah. itu tanda kekuatan kita. kita brani hadapi kebenaran. 

*aku merapu! T.T


0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment