Wednesday, July 6, 2011

♥-Day 11 : Your dream wedding

its 11th day already. almost reach half the challenges. every one have their own dream wedding. so do me. i want a perfect wedding for once and for all. i just want a wedding for the rest of my life. A WEDDING. not weddings. 

my dream wedding might be sound lame. its garden-at-the-sea-wedding. i was arise near to the beach and sea. so, sebagai perempuan, garden wedding tu memang idaman la kan. aku cuma terbayangkan, wedding ala garden kat atas pasir. along the seashore, ada tents untuk pengunjung. aku and husband-to-be aku bsanding (awwwwwwwwwwww) pun kat atas pasir. pantai tu dihias dengan flora and fauna. create ala taman. alamakkk.. aku nk kawen la pulak.. aku nak ada ice-crystal bentuk hati.. warna tema yang aku nak tym tu mesti la warna pebret aku.. merah, kuning, hitam dan putih. 

first, kita cerita dulu pasal pelamin. HAHA.. aku nak pelamin aku simple jer. kena ada roof. kalau x, abis lah.. pantai kan udara berhaba, boleh gelapkan kulit. HAHA.. cukuplah udara tu menggelapkan aku. jangan lah direct sunlight pun nak gelapkan aku. kaler pelamin aku, aku nak kaler putih and kuning. lembut jer.. aku nak penuh dengan roses.. di tangga dia tabur2 roses. mak ayah! abislah duit laki aku kan. haha

as simple as this.

second, kita tengok busana pengantin pulak. aku memang mengidam nak pakai dress. hahaha.. kaler? mesti putih. sebab, aku nak macam princess. memang la.. aku puteri bongsu pun..=P.. aku da search la ckit2 pasal busana pengantin. jum tengokkkk.. :)
cantek kan? p, aku xnak pink. kalo nak dia nyer laces tu kaler kuning.. awwww..
YELLOW!! sexy ahhh..
third, aku nak warna tema dari family aku merah. biarpun diorang xsuka guna warna merah, aku nak jugak diorang guna warna merah. :) aku xpeduli. haha.. aku nak Nabila (my anak buah) jadi salah seorang flower girl aku. dia pun mesti ikut warna tema aku. kuning dan putih. 
agak2 mcm ni la tu.. hahaha
forth, apa lagi ek? cake and ice-crystal.. hhehehehe..aku xnak ckp banyak..kita tgk jer keyh..
mcm ne la konon..p, maseh xvogue.. hahaha

yummy-licious!
next, husband aku.. ni dia husband aku!
awwwwwwwwww...my ackles!

NI SEMUA ANGAN-ANGAN. YANG PENTING, AKU NAK KAHWIN SEKALI JA N TERUS BERKEKALAN. AMEEN.
T.H.E. E.N.D

0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment