Sunday, July 17, 2011

AKU JOIN CONTEST THE BEST PICTURE OF ME :)


hallo readers :)
aku ada join satu contest taw.. contest yang di'link'ka oleh chenta hati aku, mashjuewita kalbu. aku ni mmg kaki berphoto n editor gambar yg noob! contest ni dianjurkan oleh Engku Sofea.. bleh click gbr beliau di atas utk link ke belognya :) 

so, gambar yg aku pilih adalah..

/
\
/
taken by : Aisha Chacha
edit by : aku yang noob! ^______^

story behind the picture xde la best sgt.. 
tis picture taken on 16 July 2011 aka petang semalam :)
tempat aku bergambar ni bawah jejantas, Satok, Kuching, Sarawak.
muka aku mcm kanak-kanak riang ribena.
ni kali pertama aku guna dress ni keluar jalan2.
jujurnya, aku xbrani kuar guna dress ni sbb macam xcantek.
tapi, kwn aku cakap, kalau nk cantek, msti konpiden.
so, aku mengonpidenkn diri aku pakai dress ni.
walaupun aku rasa kdg2 aku mcm stupidos n weirdos,
tapi sbb aku konpiden, aku tebalkn muka aku. 
so, sempena 'ari aku kuar pakai dress'
kawan aku snap2 nk jadikan kenangan *alahaiiiii..*
so, dgn gbr yg xsbrapa ni, aku join contest ni..
tis moment mean a lot to me :)

aku dah upload gbr ni FB.. tapi, yg blom diedit sepenuhnya.. 
within 4 hours, aku dapat likes sebanyak 17. 
so, ameen.. aku mengidam hadiah itooo.. (xmalu..ahahaha)




dgn rasminya aku mengetag insan-insan bertuah ini :

1. cinta atiku aka sahabat sejati : Masjuewita
2. Silent Reader aku : Erma Nazillah
3. orang terpantas komen entry aku :Mardhawiyyah

17 comments:

  1. alahai miss ayubunga yang sangat comel..
    thanks alot ye tags sy tuh..hahaha
    cam lawak lak...
    btw, mmg awk kiut pakai dress tu~~~ngee

    ReplyDelete
  2. mard laling.. hehehe.. awk mmg pntas kalai bab komen ni kan..xble lawan.. hihi

    ReplyDelete
  3. yea!!tengs tag kmk. btw, gud luck k bebeh!!tis pic is awesome and u are more >.<

    ReplyDelete
  4. ehehehehe.. wish me the best luck..kmk knk saman ari tok tek..hhehehe

    ReplyDelete
  5. gud lak on the contest dear!!!
    jmput sggah blog shida..tq
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

    ReplyDelete
  6. masjue -->mbak moto tnpa lesen..huhu

    ReplyDelete
  7. shida-- tq dear..
    nak g belog awak lak.. :)

    ReplyDelete
  8. deng, done tengok llist2 blog yg follow contest ya.kmk tekan smua link yg nya bagi.kmk yakin ktk bleh menang lepas tengok gmbr contestants ya tek.hihi

    ReplyDelete
  9. bena tok deng? harap masin mulut ktk deng.. :) ameen..doa hoh~

    ReplyDelete
  10. woww! cantik nya gambar..
    GOODLUCK :)

    ReplyDelete
  11. alolorh.. cahantik nye editt ~~

    Good luck ye sayang ^^

    ReplyDelete
  12. maya lisa--baru nmpak komen ni..tq dear :)

    ReplyDelete
  13. woww! super bergaya gitu!! sukalah dress tuh.. :)
    btw good luck! gojess yaww!

    ReplyDelete
  14. tahniah dapat top 20! & gudluck too :)

    ReplyDelete
  15. cik^syera: hehe.tq dear <3

    cik zety: tq sayang..

    ReplyDelete