Thursday, June 30, 2011

♥-Day 5 : What makes you different from everyone else?

what makes me different from everyone else?
susahnya soalan ni.
xdapat fikir any single thing yang buat aku berbeza dari orang lain.
people often says, we can't judge ourselves. 
but then, aku jumpa la certain things yang ada pada aku and xda pada sesetengah orang.
aku cakap lagi, xda pada sesetengah orang.  maksudnya, certain people ada juga apa yang aku ada. 
i am not perfect.


1. melatah
--> aku memang melatah. aku memang akan sebut apa sahaja dalam otak aku tym tu kalau aku terkejut. kalau otak aku tgh cakap, 'gemoknya dia', maka yang keluar dari mulut aku 'gemuknya dia'. kadang-kadang, aku suka ulang apa yang orang ckp. cthnya, c A cakap = warna putih. kalau terkejut, aku akan cakap = "warna putih kata leh A"..padahal, im not talking to A. i just overheard! huhu.. in some cases, mostly aku melatah benda yang *tutttttttt* sahaja. i can't avoid tat. classmate memang dah masak dgn perangai yg itu. 


2. bergaya aneh.
-->related dengan yg atas. kalau aku melatah, aku suka buat aksi. memalukan! tapi, alhamdulillah. aku dah dpt control sikit bnda ni. dulu ja, aku teruk sgt. huhu..


3. xboleh tidur tanpa bermesej!
--> aku tataw aku dapat sakit ni dari mana. insomnia? yes.. i have insomnia! awful kan? aku mmg xboleh tidur kalau tak bermesej. kiranya, bermesej ni 1 medium yang mendodoikan aku. kalau bermesej, cepat ja aku lelap. tapi, kalau xbermesej, mengantuk mcm mna pun, kuat mcm mana pun urge tu nak tidur,aku xboleh lelap. hasilnya, mata panda esok pagi. huhu.. aku mcm ni dah bertahun2. aku biasa bermesej dari dulu (sejak ada hp. form 2) and hanya certain time jak aku xbermesej langsung. sedih kan? susah sgt nk tidur. aku dah try tidur tanpa bermesej. p, i failed. any people, gve me some idea. i want some advice. 


4. makan nasi 1/4 pinggan.
--> sikit kan? HAHA. terkejut? tat fact! aku makan sikit saja. sebab aku xsuka nasi. but then, aku berisi. want to know why? sebab aku minum susu, consume chocolate and junk foods! aku dgn bnda ni suma xboleh dipisahkan. aku minum Anlene. chocolate? mmg menjadi pebret aku. aku suka NIPS and chocettes Cadbury.  yummy! junk food? aku ada byk junk food. aku borong byk2 kropok and biskut. sebab aku suka makan. tat is y, aku berisi. aku xsuka nasi! huhuhu..


5. Straightening rambut every 3-6 months. 
-->tis. no comment. aku memang mcm ni. aku paling syg rambut aku. sbb tu, aku rajin 'isi minyak' rambut aku. 


6. aku tataw dah! 


lotsalove. ayu.

0 9 mendoakan cik mawar selim:

Post a Comment